Eggerøre med pølse og sandwich

To take away: Eggerøre med pølse og sandwich

Vi er ofte på farta, og med allergi er det ikke alltid like lett å finne sunn, god og mettende mat uten melk og gluten når man er ute på tur. Derfor har vi blitt flinke til å lage midagsretter som er lette å pakke med seg på tur og som kan spises kald.

Ingredienser

Eggerøre

Sandwich

Fremgangsmåte

Skjær pølsene i 1 cm tykke biter og stek i tørr panne på middels varme. Go’ og mager Wienerpølse fra Gilde er glutenfrie og inneholder bare spor av melk. Disse pleier vi å spise, og det går alltid fint. Prøv dem, og kanskje sommeren er reddet.

Mens pølsense steker pisker du sammen eggene i en bolle, tilsetter finhakket løk og krydder og mikser alt godt sammen. Hell eggemiksen over pølsene. Nå er det viktig at du passer på at eggerøren ikke brenner seg. Bruk en stekespade med flat tupp og før langs hele bunnen i stekepannen slik at røren slipper. Etterhvert får du fin eggerøre med pølsebiter. Mot slutten av steketiden, når mye av det bløte er borte har du i nyskyllet spinat og vender dette inn i eggerøren. Dette er en mandig porsjon eggerøre, med masse vitaminer, lite karbohydrater, mye proteiner og masse smak! Kan spises kald, men også vames opp. Nyt sammen med glutenfri og melkefri sandwich.

Eggerøre med pølse og sandwich
Eggerøre med pølse og sandwich
Print Friendly, PDF & Email